Vorkheftrucks

Verkoop van alle lifttoestellen

Heftrucks voordelig huren en uit voorraad leverbaar!

Snel een vorkheftruk nodig dan is huren de ideale oplossing. U kunt bij ons zowel nieuw als gebruikt intern transport materieel huren per dag, per week, per maand of voor een aantal jaren. Ook kunnen wij ter overbrugging van een reparatie, een huur heftruck bij u wegzetten zodat uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk hinder ondervinden.

Maar denkt u ook eens aan piekperioden binnen uw bedrijf, wij kunnen direct een vorkheftruck inzetten met de eventueel gewenste voorzetapparatuur.

Wij hebben gemiddeld veertig heftrucks op voorraad staan van verschillende merken, o.a. Toyota, Linde, Atlet, Komatsu. Zowel elektrische als benzine of diesel uitvoering met hefvermogens variƫrend van 500 tot 5000 kg. en hefhoogten van 3 tot 5,5 meter. Maar ook aan uw specifieke wensen kunnen wij voldoen, wij leveren een heftruck op maat.

Regelmatig onderhoud, afgestemd op uw bedrijfssituatie, zorgt ervoor dat uw intern transportmaterieel steeds in een goede conditie verkeert en dat mogelijke problemen en storingen in een vroeg stadium opgelost worden. Wij zijn sterk in een snelle service. Onze zeer goed uitgeruste servicewagens staan 24 uur per dag klaar om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Van preventief onderhoud tot het verhelpen van storingen.

Onze monteurs zijn deskundig, goed opgeleid en gecertificeerd keurmeester intern transportmaterieel. Zij kunnen dus ook de veiligheidskeuring uitvoeren die een heftruck jaarlijks, wettelijk dient te ondergaan.

Inkoop, verkoop, verhuur en onderhoud van nieuw en gebruikt intern transportmateriaal alsmede het verhelpen van storingen hiervan.

De belangstelling voor het huren van intern transportmaterieel neemt in de hedendaagse maatschappij toe, mede door de onderstaande voordelen;

  • geen investering
  • geen liquiditeitsverlies
  • geen onderhoudskoten
  • geen variabele kosten,vaste calculatie vooraf
  • continuiteit binnen uw bedrijf
  • flexibiliteit bij extra werk
  • merkonafhankelijk